Avtokamp Jadranka

Avtokamp Jadranka

Celoten kamp leži tik ob morju, kjer se lahko gosti kampa kopajo. Pogled na morje lahko občudujejo tudi iz svojih šotorov ali avtodomov. Kopanje je možno vzdolž kampa, “betonska” plaža pa se nahaja na sredi kampa v bližini restavracije, kjer je kopanje na lastno odgovornost. Kamp je namenjen nezahtevnim gostom, ki imajo radi mir in naravo. Ob kampu je tudi kolesarska in sprehajalna pot, katera vodi tako do Kopra ali Pirana.

Prostor namenjen kampiranju je v poletnih dneh v senci pod drevesi. Pri nas lahko kampirajo tako tisti, ki imajo šotor ali avtodome, ter tudi tisti, ki imajo le spalne vreče.

V kampu je tudi restavracija z dobro ponudbo raznolike hrane. Restavracija obsega veliko teraso pod naravno pergolo s čudovitim pogledom na morje. V času glavne poletne sezone organiziramo za goste kampa tudi razno glasbo v živo.

V poletni sezoni je v kampu odprta tudi manjša živilska trgovina, kjer se najdejo vsa osnovna potrebna živila, za večjo ponudbo pa so v bližini 5-10 minut peš izven kampa tudi ostale trgovine.

Gostom kampa je na voljo brezžična internetna povezava, dva sklopa sanitarij z wc-ji, tuši ter pomivalnimi koriti. WC je na voljo tudi invalidom.

Luoghi vicini: