Camping Polleur

Camping Polleur

Kamperen in de Belgische Ardennen

Kamperen is niet alleen een leuke vorm van recreatie, maar ook nog eens een van de goedkoopste vormen. Vanuit Nederland gezien is de Belgische Ardennen niet al te ver weg. Ondanks de kleine afstand, kom je toch direct in een compleet andere omgeving terecht wanneer je naar de Belgische Ardennen komt. In het laagseizoen kun je bij ons al kamperen vanaf € 9,50 per gezin per nacht. Slaap je liever niet in een tentje en ben je op zoek naar iets meer luxe? Kies dan voor een van onze nieuwe stacaravans, cottages, chalets of de lodge.

Onze camping staat bekend als een echte familiecamping in de Ardennen. Voor jong en oud is er veel te doen op de camping en in de omgeving van de camping. Kinderen kunnen bijvoorbeeld spelen in de speeltuin, knutselen in de kids club en naar het meeleeftheater. Oudere jeugd kan deelnemen aan verschillende sportactiviteiten en naar de disco. Voor volwassenen organiseren wij in het hoogseizoen de Hollandse avond met karaoke en een bierproefavond.

Daarnaast vind je op onze camping Ardennen een groot zwembad met glijbaan. Voor de kleintjes hebben wij een speciaal peuterbad en kleuterbad zodat zij zich ook kunnen vermaken in het water.

Lieux à proximité: