Tampere Camping Härmälä

Tampere Camping Härmälä

Tervetuloa Härmälään!

Tampere Camping Härmälä on suosittu leirintäalue vain neljä kilometriä Tampereen keskustasta ja se sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Pyhäjärven rannalla. Alueelle on hyvät liikenneyhteydet keskustasta, bussipysäkit sijaitsevat noin 100 metrin päässä leirintäalueelta.

Leirintäalueella on runsaasti majoituskapasiteettia; yli sata 2 – 5 hengen leirintämökkiä sekä teltta- ja vaunupaikkoja. Alueella on lisäksi kahvila-pizzeria terasseineen, kesäkioski, rantasaunoja, uimaranta, minigolf ja beach volley -kenttä. Meiltä on mahdollisuus vuokrata erilaisia harrastevälineitä kuten esimerkiksi soutuveneitä, kanootteja, kajakkeja, polkupyöriä, polkuautoja, fatbikejä ja sup-lautoja.

Tampere on monipuolinen ja kaunis kesäkaupunki, joka tarjoaa mm. lukuisia tapahtumia, museoita, näyttelyitä, kesäteattereita ja risteilyitä. Kesäpäivää voit viettää soutamalla Viikinsaareen vaikkapa lavatansseihin ja pyöräillä maistamaan maankuulua Pyynikin näkötornin munkkia.

Alueellamme voit järjestää huisin hauskan luokkaretken yhdistettynä esimerkiksi Särkänniemessä käyntiin. Kysy myös tarjousta ryhmällesi, on kyseessä sitten iso tai pieni tapahtuma!

Nearby places: