Sportski ribnjak Crnac

Sportski ribnjak Crnac

Sportski ribnjak Crnac nudi sportski ribolov u prekrasnom okruženju. Osim ribolova, ovdje možete provesti obiteljski dan u prirodi, ali i sami spremiti fini ručak. Moguće je iznajmiti opremu za roštilj, kotlovinu, fiš, gulaš.... Osim fine klope, ovdje možete odmarati uz jezero, promatrati ptice, čitati knjige, slikati....

Uvjeti ribolova:

1. Lov ribe dozvoljen je na dva načina:
- "ULOVI I PUSTI": cijena ulaznice iznosi 50,00 kn. Ribolov je dozvoljen sa dva štapa sa jednom udicom uz obaveznu uporabu podmetača za prihvat ribe i prostirke (mogućnost najma na ribnjaku). Riba se obavezno vraća neoštećena u vodu. U ribolovu je dozvoljeno hranjenje ribe samo sa kuhanim kukuruzom ili šećercem. Svi ribolovci obvezni su torbe i pribor dati ovlaštenoj osobi na pregled.
- "ULOVI I NOSI": cijena ulaznice iznosi 50,00 kn + 30,00 kn po kilogramu (šaran, amur, som, štuka, linjak), a 10,00 kn (babuška, deverika, žutooka...itd). Ulovljena riba mora se stavljati u mrežu za čuvanje i nositi do ovlaštene osobe na vaganje. Sve ribe teže od 4 kg moraju se vratiti u vodu.
2. Posjet ribnjaku u svrhu razgledavanja, šetnje, promatranja se ne naplaćuje.
3. Na Ribnjaku se svi ribolovci i ostali moraju ponašati u skladu sa normama dobrog ponašanja.
4. Roštiljanje i spremanje hrane na ribnjaku dozvoljeno je na za to predviđenim mjestima.
5. Korisnici su dužni pokupiti otpad i odložiti ga na mjesto za odlaganje otpada.

Nearby places: