Camp Mindel

Camp Mindel

Kamp "Mindel" smješten je na otoku Korčuli, 5km zapadno od mjesta Vela Luka.Prostire se na oko 10,000 m2 površine, okružen pitomim uvalama i prirodnim plažama. U hladovini maslinika i mindela nalazi se oko 50 kamp jedinica.

Kamp sadrži priključke za struju za kamp prikolice i kampere, sanitarne čvorove s toplim i hladnim tuševima, mjesta za pranje suda, hladnjake s policama, a također se nudi i usluga kupovine namirnica gostima. 

Gostima koji vole sport i rekreaciju, na raspolaganju su teniski i boćarski teren, te pristupačan teren za jogging, biciklizam ili pak duge šetnje u prirodi. 

Šljunčane i kamene plaže s popločanim platoima udaljene su od kampa od 5 min (najbliža) pa do 20 min (najudaljenija) pješačenja. 

Za one koji imaju čamac, mogu ga držati u obližnjoj uvali gdje za to imamo prikladne vezove. Zaljubljenici u morske ljepote mogu posjetiti ronilački klub koji se nalazi u mjestu, 5 km udaljen od kampa. 

Za vrijeme boravka u kampu molimo vas da se pridržavate ovih osnovnih pravila:

- Po dolasku u kamp putovnicu ili osobnu kartu predati na recepciju.
- Naplata usluga se vrši prema cjeniku dan prije odlaska.
- Popodnevni odmor od 15h –17h.
- Noćni odmor od 23h-8h.
- Smeće odlagati u kontejner.
- Ne ložite otvorenu vatru, već koristite roštilj u kampu.
- Vatrogasni aparati se nalaze pored WC-a, a crvene kante sa vodom za gašenje požara na lako uočljivim mjestima u kampu.
- U vašem i našem interesu je da poštujete gore navedena uputstva, a za sve ostale informacije obratite se vlasniku kampa.

Nearby places: