Das soziale Netzwerk für Angler
Camping de la Sûre

Camping de la Sûre

Welkom op Camping de la Sure. Een van de mooiste campings in Luxemburg voor gezinnen, senioren en groepen, gelegen langs de rivier de Sure in het prachtige natuurpark Müllerthal (ook wel “Klein Zwitserland” genoemd) in het dorpje Reisdorf, tussen Diekirch en Echternach.

Vanaf de camping heeft u direct aansluiting op het wandelwegennet rondom Reisdorf . Tevens bevind de camping zich vlakbij het Müllerthal Trail , die u langs de mooiste plekjes van de regio voert. In de buurt kunt u ook terecht om kano’s en fietsen te huren.

Onze ruime 80-100 m2,  kampeerplaatsen hebben allemaal toegang tot 10A stroom en hebben allen Wifi ontvangst.

Vanaf het seizoen 2020 hebben wij ook een paar comfortplaatsen. Deze plaatsen hebben op de plek hun eigen water toe en afvoer.

Tevens hebben wij stacaravans en Safari tenten op de camping welke u bij ons kunt reserveren.

In ons sanitair gebouw bevinden zich naast de toiletten, douches en afwasplaats, ook een wasmachine en droger, een magnetron, koel diepvries combinatie en een elektrisch kooktoestel.

In de campingwinkel kunt u elke dag vers gebakken broodjes en een klein assortiment melk producten, vleeswaren, overige levensmiddelen en verzorgingsproducten krijgen.

Uiteraard accepteren wij op de camping, in de campingwinkel en in ons restaurant pin en creditcardbetalingen.

Orte in der Nähe: